2 Antworten

Ndoshta=Vielleicht
Neser= Morgen
nuk= Nicht
Une= Ich
jam= bin
gjall= lebendig 

ndoshta neser nuk jam gjall = vielleicht bin ich morgen nicht am leben.

Text:

Kanë kaluar ditë e netë qe un jetoj vet
E vetmuar, zemra e shkret nje lajm po e pret
E vetmuar, zemra e shkret nje lajm po e pret

Ref.
Un pa ty Jetoj kot
As vet se di sa kam derdh lotë
As vet se di pse jam nket bot
Ditet i shtyj me 1 pik shpres
Nga ty nje lajm un po e pres
Para se te vdes

Ndoshta neser un sjam gjall
Ndoshta qyqja knon mbi varr
Ndoshta dhe ti m'kerkon me mall
E nata koft i madhi Zooot
Do te trregoj ne at booot
Sa kam derdhur loooot
aaaaa sa kam derdhur lot

Me ka lodhuuur, pruri rruges, ty duke t'kerkuuu
Cila rrugë, mund t'na bashkon prap ty edhe muuuu
Cila rrugë, mund t'na bashkon prap ty edhe muuuu

Wer auch immer jetzt den Text übersetzen möchte, hier bitteschön. Zu schwer für mich haha.

Das Lied heißt Gott ist ein Serbe und du findest es unter remove kebab

Was möchtest Du wissen?