KOSOVOALBANISCH!?

... komplette Frage anzeigen

2 Antworten

Une te dua shume edhe me pelqen boll,por ti jeton shume larg edhe une mendoj qe kjo gjeje sdo te funksionon.Une shpresoj se ti nuk je i zemeruar

ne dashuri miriam e jotja

Antwort bewerten Vielen Dank für Deine Bewertung

Më pëlqen të shumë dhe unë si ju me të vërtetë e mirë për mua, por jetoni shumë larg dhe unë nuk mendoj se kjo mund të punojnë atë. Unë shpresoj se ju nuk jeni zemëruar me mua

në dashuri miriam tuaj

Antwort bewerten Vielen Dank für Deine Bewertung

Was möchtest Du wissen?